Prodaja koka i petlova u Pile Prom-u

Prodaja koka i petlova u Pile Prom-u

Meso živine je izuzetno kvalitetno meso, hranljivo i zdravo. Omiljeno je među svim generacijama, a zbog svog blagog ukusa među decom pogotovo. Ali nije svejedno odakle nabavljate koke i petlove. Sve se češće živina tovi hranom sa različitim aditivima kako bi dobila na težini, što nije nikako zdravo niti preporučljivo za konzumaciju.

Ukoliko želite kvalitetno odgojene koke i petlove, ali ne želite da se zamarate njihovim odgojem i ispunjavanjem izuzetno zahtevnih uslova potrebnih kako bi se dobile zdrave jedinke. U Pile Prom-u se dva puta godišnje organizuje prodaja koka i petlova.

Prodaja koka i petlova nije primarna delatnost, već proizvodnja jednodnevnih tovnih pilića (brojlera), utovljenih pilića, proizvodnja matičnog jata i priplodnih jaja. Kako od kvalitetne i adekvatne ishrane i odgoja zavisi i celokupan posao, zaposleni u Pile Prom-u posvećuju posebnu pažnju nezi i ishrani živine još od prvih dana. Pile Prom proizvodi sopstvenu stočnu hranu kako bi bili sigurni da živina dobija samo najkvalitetniju, prirodnu hranu.

Ukoliko i Vi želite da dođete do kvalitetne živine od koje ćete dobiti samo najfinije i najzdravije meso, obratite nam se.

Pile Prom Logo

AAA Logo