Rasprodaja koka i petlova na farmi u Kovilju

Volite i često konzumirate jela od piletine? Supa od koke ili petla Vam je specijalitet kojem ne možete da odolite? Rasprodaja koka i petlova na farmi Pile Prom, u Kovilju, događaj je koji ne treba da propustite! Čekaju vas koke i petlovi sa ove farme, po izuzetno sniženim cenama! Prodaja se odvija krajem marta i krajem septembra svake godine.

Prodaja pilića koka petlova
Cena koka, prosečne težine po povoljnim cenama.

Cena petlova, prosečne težine od oko 5 kg po povoljnim cenama.

Pile Prom je firma iz Kovilja kojoj je proizvodnja pilića već više od četiri decenije osnovna delatnost, kojoj se maksimalno posvećuje. Kod njih se obavlja i prodaja pilića, kao i prodaja koka i petlova, a povremeno se organizuiju rasprodaje kao što je ova, gde su cene pilića, odnosno cene koka i petlova, znatno snižene. Tada im dolaze kupci iz Vojvodine i šire.

Pilići, koke i petlovi se na ovoj farmi uzgajaju u posebnim objektima, u potpunosti opremljenim za ovu namenu. Rad u ovakvoj proizvodnji prate stroga higijenska i karantinska pravila, a ishrana živine i pilića bazirana je na prirodnoj i zdravstveno kontrolisanoj stočnoj hrani. Stoga, svi proizvodi sa ove farme pilića (pilići, koke, petlovi, jaja) su proverenog kvaliteta.

Dođite u Kovilj, na našu farmu i obezbedićete se ukusnim i zdravim kokošijim mesom, a ukoliko želite da se više informišete o ovom događaju ili podacima o farmi, pogledajte prezentaciju Pile – Prom doo.

Pile Prom Logo

AAA Logo